Express Worldwide Shipping

Käyttöehdot

Tällä sivulla (yhdessä siinä mainittujen asiakirjojen kanssa) kerrotaan, millä ehdoilla toimitamme sivustollamme www.flaneri.fi (“Sivusto”) lueteltuja tuotteita.

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen kuin tilaat tuotteita Sivustolta.

Nämä ehdot eivät vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi. Tilaamalla tuotteita Sivustolta sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Voit tulostaa kopion näistä ehdoista myöhempää käyttöä varten.

1. OIKEUDELLISET TIEDOT

www.flaneri.fi on Rodinia Oy:n omistama sivusto, jonka pääkonttori on Tekniikantie 2, 02150 Espoo. ALV-numero FI2844860-8.

2. SIVUSTON KÄYTTÖ

Tämän verkkosivuston ulkoasu ja kaikki tekstit, grafiikka, tiedot, sisältö ja muu näytettävä materiaali, joka voidaan ladata sivustoltamme, on suojattu tekijänoikeuksin, tavaramerkki- ja muilla laeilla ja niitä ei saa käyttää muutoin kuin näissä ehdoissa sallitulla tavalla tai kirjallisella luvalla materiaalin omistajalta. Et saa muokata tietoja tai materiaaleja, eikä niitä saa ladata tältä sivustolta millään tavalla, jäljentää tai näyttää julkisesti, esittää, jakaa tai muuten käyttää mitä tahansa tällaista tietoa tai materiaalia julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen. Tällaisten tietojen tai materiaalien luvaton käyttö voi rikkoa tekijänoikeuslakeja, tavaramerkkilakeja, yksityisyyttä ja julkisuutta koskevia lakeja sekä muita lakeja ja määräyksiä.

a. Tekijänoikeus

Kaikki sivustollamme oleva sisältö, kuten teksti, grafiikka, logot, painikekuvakkeet, kuvat, äänileikkeet, digitaaliset lataukset, datakokoelmat ja ohjelmistot, on Flânerin tai sen lisenssinhaltijoiden omaisuutta ja on Euroopan unionin ja kansainvälisten tekijänoikeuksien suojaamia. Ohjelmisto ja kaiken tämän sivuston sisällön kokoelma on Flânerin tai sen lisenssinantajien yksinomaista omaisuutta, ja sitä suojaavat EU:n ja kansainväliset tekijänoikeuslait.

b. Tavaramerkit

Flâneri, www.flaneri.fi/se ja muut www.flaneri.fi grafiikat, logot, sivujen otsikot, painikekuvakkeet, skriptit ja palvelujen nimet ovat Flânerin tavaramerkkejä, rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä EU:ssa ja/tai muissa maissa.

Flânerin tavaramerkkejä ja kauppanimeä ei saa käyttää minkään tuotteen tai palvelun yhteydessä, joka ei ole Flânerin omaisuutta, ja joka saattaa aiheuttaa hämmennystä asiakkaiden keskuudessa, tai millään tavalla, joka halventaa Flâneria.

Kaikki muut sivustollamme näkyvät tavaramerkit, jotka eivät kuulu Flânerille, ovat omistajiensa omaisuutta, jotka ovat sitoutuneet Flâneriin sopimuksin.

3. TILAUS

Tekemällä tilauksen Sivuston kautta takaat, että olet laillisesti kykenevä tekemään sitovia sopimuksia.

4. MITEN SOPIMUS MUODOSTUU VÄLILLEMME

Laillisesti sitova sopimus syntyy, kun

a. Olet vahvistanut meille, että haluat jatkaa yhden tai useamman tuotteen ostamista ja;

b. Olemme vahvistaneet sinulle, että myymme tuotteen (tuotteet) sinulle ja;

c. Olemme vastaanottaneet maksun ja toimitustiedot.

Kun tilauksesi on valmis, saat vahvistuksen tilatuista tuotteista, maksusta, arvioidusta toimituspäivästä ja antamastasi tilausnumerosta.

Jos haluat muuttaa jotakin tilauksesi osaa sen jälkeen, kun se on hyväksytty ja maksu suoritettu, sinun tulee ottaa meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista:

 • Sähköposti: info@flaneri.fi
 • Puhelin: +358 40 773 9192
 • Posti: Rodinia Oy, Tekniikantie 2, 02150 Espoo, Suomi.

Saatamme kieltäytyä myymästä sinulle mitään tuotetta mistä tahansa syystä. Meillä ei ole velvollisuutta kertoa päätöksemme syytä.

5. HINNOITTELU JA SAATAVUUS

Kun käsittelemme tilaustasi, saat tiedon, jos tilaamaasi tuotetta ei ole enää saatavilla tai se on tilapäisesti loppunut varastosta. Voimme tarjota sinulle mahdollisuuden ostaa vastaava tuote tai odottaa varaston täydennystä.

Hinnat voivat muuttua milloin tahansa, mutta muutokset eivät vaikuta tehtyihin tilauksiin, jotka on maksettu ja joista on lähetetty tilausvahvistus. Tilaukset, jotka tehdään EU:n ulkopuolella, eivät sisällä kaikkia veroja ja toimituskuluja. EU:n ulkopuolella asuvat asiakkaat vastaavat maahantuonnista ja hoitavat maksut suoraan tullin kanssa.

6. MAKSU

Ostosten tekeminen on täysin turvallista Flânerin verkkokaupassa. Käytämme korkeinta turvatasoa kaupan kautta käsiteltävissä maksuissa. Flâneri varmistaa turvallisuutesi salaamalla yhteyden siirtäessäsi pankkitietoja verkossa sekä turvaamalla taloustietosi koko tilaus- ja maksuprosessin ajan.

Huomaa, että jos turvallisuusosasto epäilee petosta, meillä on oikeus peruuttaa kauppa turvallisuussyistä. Useimmissa tapauksissa sinulle ilmoitetaan valtuutukseen tai petokseen liittyvistä ongelmista, jos ne tapahtuvat ennen tilauksen jättämistä.

Flânerin verkkokaupan tilaukset voidaan maksaa luotto- tai pankkikortilla. Luottokorttitietosi lähetetään turvallisesti vain maksunkäsittelykumppaneillemme, eikä Rodinia Oy näe niitä.

Tämä Laskutuskäytäntö sisältää laskutusta ja maksua koskevat ehdot verkkosivustollamme tehdyille ostoksille.

a. Maksutavat:

Flâneri hyväksyy useita maksutapoja varmistaakseen kätevät ja turvalliset tapahtumat. Hyväksytyt maksutavat voivat sisältää, mutta eivät rajoitu:

 • Luottokortit (Visa, Mastercard, American Express jne.)
 • Pankkikortit
 • PayPal
 • Klarna
 • Verkkopankki
 • Flâneri-lahjakortit

b. Valuutta:

Kaikki Flânerin tapahtumat suoritetaan verkkosivustolla näkyvässä valuutassa. Valuutanvaihtokulut voivat olla voimassa, jos teet ostoksen maasta, jonka valuutta poikkeaa verkkosivuston oletusvaluutasta.

c. Hinnoittelu:

Flânerin verkkosivustolla ilmoitetut tuotteiden hinnat ovat kyseisen valuutan mukaisia ja eivät sisällä sovellettavia veroja, toimitus- tai käsittelykuluja. Kassalla näytettävä lopullinen hinta sisältää kaikki asiaankuuluvat maksut.

d. Arvonlisävero ja tullimaksut:

Sijainnistasi ja tuotteen kohteesta riippuen saatetaan soveltaa lisäveroja, tulleja tai tullimaksuja. On sinun vastuullasi olla tietoinen näistä mahdollisista maksuista ja maksaa ne paikallisten lakien ja säädösten mukaisesti.

7. TOIMITUS

Voimme toimittaa tuotteita vain kassasivun toimitusosoitteessa mainittuihin maihin. Ota yhteyttä Flâneriin vaihtoehtoisista ostotavoista toimitettavaksi muihin maihin.

Tuotteen arvioitu toimituspäivä ilmoitetaan tilausvahvistuksessa.

Jos tuotetta/tuotteita ei ole voitu toimittaa meistä riippumattomasta syystä, pidätämme oikeuden periä maksun jokaisesta tuotteen/tuotteiden toimitusyrityksestä. Neuvottelemme kanssasi mahdollisten lisämaksujen määrästä ja hankimme suostumuksesi tällaisiin maksuihin ennen kuin yritämme toimittaa tuotteita uudelleen.

8. PERUUTUS JA PALAUTUS

Voit peruuttaa tai vaihtaa tilauksesi milloin tahansa neljätoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden toimittamisesta. Hyvitämme tuotteen (tuotteiden) tai vastaavan hinnan kokonaisuudessaan myymälähyvityksenä niin kauan kuin tuote on käyttämätön, avaamaton, pesemätön, muuttamaton ja kaikki pakkaukset, mukaan lukien Flâneri-lappu, on vielä kiinni. Emme hyväksy palautuksia, emmekä tarjoa hyvityksiä kahvista ja teestä, hajuvesistä, kosmetiikkatuotteista, hygieniatuotteista tai lahjakorteista.

Lisätietoja peruutuksista ja/tai palautuksista löydät Flânerin palautuskäytännöstä.

9. VASTUUMME

Takaamme sinulle, että kaikki Sivuston kautta ostetut tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää.

Vastuumme Sivustollamme ostettujen tuotteiden osalta on tiukasti rajattu Tuotteen (tuotteiden) ostohintaan. Tämä ei rajoita millään tavalla vastuutamme:

a. Laiminlyönnistämme johtuvasta kuolemasta tai loukkaantumisesta;

b. Petoksesta tai harhaanjohtamisesta;

c. Asioista, joissa meidän olisi laitonta sulkea pois tai yrittää sulkea pois vastuumme.

Kaikki tiedot, sisältö, materiaalit, tuotteet ja palvelut, jotka on sisällytetty tai muutoin asetettu saataville Flâneri tarjoaa sinulle sivustomme kautta “sellaisenaan” ja “sellaisena kuin saatavilla”, ellei toisin määritelty kirjallisesti.

Flâneri ei anna minkäänlaisia ​​nimenomaisia ​​tai implisiittisiä esityksiä tai takuita koskien sivustomme toimintaa tai tietoja, sisältöä, materiaaleja, tuotteita tai palveluita, jotka sisältyvät tai muutoin tarjotaan sinulle sivustollamme, ellei toisin mainita kirjallisesti. Suostut nimenomaisesti siihen, että käytät sivustoamme omalla vastuullasi.

Teet ostoksesi suoraan Flânerilta etkä toimittajalta. Flâneri tekee kaupallisesti kohtuullisia ponnisteluja noudattaaksemme rajoitettuja takuita, jotka löytyvät sivustoltamme tuotteiden tilauksen ajankohtana.

Suostut osoittamaan kaikki tuotteisiin liittyvät kysymykset ja tuotetukipyynnöt suoraan Flânerille. Tämä sisältää rajoituksetta kaikki huolenaiheesi minkä tahansa tuotteen (tuotteiden) soveltuvuudesta, laadusta tai turvallisuudesta. Pyrimme varmistamaan, että sivustollamme olevat tiedot ovat täydellisiä, tarkkoja ja ajan tasalla.

Yrityksistämme huolimatta sivustomme tiedot voivat toisinaan olla epätarkkoja, epätäydellisiä tai vanhentuneita. Emme takaa sivustollamme olevien tietojen täydellisyyttä, tarkkuutta tai oikeellisuutta. Esimerkiksi sivustollamme olevat tuotteet eivät ehkä ole saatavilla, niillä voi olla erilaiset ominaisuudet kuin kuvauksessa tai niillä voi itse asiassa olla eri hinta kuin sivustollamme ilmoitettu.

Lisäksi voimme tehdä muutoksia hinta- ja saatavuustietoihin ilman erillistä ilmoitusta. Sivustollamme näkyvä hinta voi poiketa saman tuotteen hinnasta, joka myydään myymälässä tuotteena.

Varaamme oikeuden ilman ennakkoilmoitusta rajoittaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun tilausmäärää ja/tai kieltäytyä palvelusta keneltä tahansa asiakkaalta. Jos Flâneri käyttää oikeuttaan rajoittaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun tilausmäärää ja/tai kieltäytyä palvelusta, sinulle annetaan mahdollisuus peruuttaa tilauksesi tai saada hyvitys kaikista maksuista.

Saatamme myös vaatia tietojen tarkistamista ennen tilauksen hyväksymistä ja/tai lähettämistä.

Yllä olevasta huolimatta Flâneri kieltäytyy suurimmassa lain sallimassa määrin kaikista takuista, nimenomaisista tai oletetuista, jotka liittyvät tuotteen (tuotteiden) sopivuuteen, laatuun tai turvallisuuteen, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, oletetut takuut kaupallisuudesta ja sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Hyväksyt sen, että Flâneri ja sen tytäryhtiöt ja tytäryhtiöt (sekä heidän vastaavat virkailijat, johtajat, työntekijät, urakoitsijat ja edustajat) eivät ole vastuussa sinulle mistään vahingoista, jotka johtuvat ostamiesi tuotteiden käytöstä.

Vastuu on erityisesti suljettu pois suorista, epäsuorista, välillisistä, erityisistä, satunnaisista ja rankaisevista vahingoista, vaikka olisit ilmoittanut Flânerille tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta.

10. FORCE MAJEURE

Emme ole vastuussa mistään laiminlyönnistä, suoritusten viivästymisestä tai sopimuksen mukaisista velvoitteista, jotka johtuvat tapahtumista, jotka eivät ole meidän kohtuullisessa kontrollissamme (“Force Majeure Tapahtuma”).

Ylivoimainen este sisältää minkä tahansa teon, tapahtuman, laiminlyönnin tai onnettomuuden meidän kohtuullisen hallintamme ulottumattomissa ja sisältää erityisesti (rajoituksetta) seuraavan:

a. Lakot, työsulut tai muut työtaistelut

b. Mielenosoitus, mellakka, hyökkäys, terrori-isku tai terrori-iskun uhka, sota (riippumatta siitä, onko sota julistettu tai ei) tai sodan uhka tai valmistautuminen;

c. Tulipalo, räjähdys, myrsky, tulva, maanjäristys, vajoaminen, epidemia tai muu luonnonkatastrofi;

d. Rautateiden, laivaliikenteen, lentokoneiden, moottoriajoneuvojen tai muiden julkisten tai muiden kulkuneuvojen käytön mahdottomuus yksityinen kuljetus;

e. Julkisten tai yksityisten tietoliikenneverkkojen käytön mahdottomuus;

f. Minkä tahansa hallituksen lait, asetukset, määräykset tai rajoitukset.

Suorituksemme minkä tahansa sopimuksen perusteella katsotaan keskeytetyksi siltä ajalta, kun Force Majeure -tapahtuma jatkuu, ja meillä on suoritusaikaa pidennetty kyseisen ajanjakson ajaksi. Pyrimme kohtuullisin keinoin saattamaan Force Majeure -tapahtuman päätökseen tai löytääksemme ratkaisun, jolla sopimuksen mukaiset velvoitteemme voidaan täyttää ylivoimaisesta esteestä huolimatta.

11. SOPIMUS

Nämä ehdot ja kaikki niissä nimenomaisesti mainitut asiakirjat edustavat meidän välistä sopimustamme ja korvaavat kaikki aikaisemmat, suulliset tai kirjalliset sopimukset, yhteisymmärryksemme tai järjestelymme. Ymmärrämme kumpikin, että sopimusta tehdessään kumpikaan meistä ei ole tukeutunut minkään toisen antamaan esitykseen, sitoumukseen tai lupaukseen tai ole viitattu mistään, mitä on sanottu tai kirjoitettu välillämme käydyissä neuvotteluissa ennen tällaista sopimusta, paitsi toisin kuin näissä ehdoissa on nimenomaisesti mainittu.

Kummallakaan meistä ei ole oikeussuojakeinoja toisen osapuolen suullisesti tai kirjallisesti antamaan virheelliseen lausuntoon ennen sopimuksen tekopäivää (ellei tällainen virheellinen lausunto ole tehty vilpillisesti) ja toisen osapuolen ainoa oikeussuojakeino on näiden ehtojen rikkominen.

12. MUUTOSOIKEUS

Meillä on oikeus tarkistaa ja muuttaa näitä ehtoja aika ajoin.

Sinuun sovelletaan käytäntöjä ja ehtoja, jotka ovat voimassa silloin, kun tilaat tuotteita meiltä, ​​ellei laki tai viranomainen edellytä muutoksia näihin käytäntöihin tai ehtoihin (tässä tapauksessa se koskee aiemmin tekemiäsi tilauksia) tai jos ilmoitamme sinulle näiden käytäntöjen tai näiden ehtojen muutoksista ennen kuin lähetämme sinulle tilausvahvistuksen (jolloin meillä on oikeus olettaa, että olet hyväksynyt ehtojen muutoksen, ellet ilmoita meille toisin viimeistään seitsemän työpäivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

0
  0
  Ostoskorisi
  Ostoskorisi on tyhjäPalaa kauppaan

  Tilaa Flâneri-uutiskirje saadaksesi päivityksiä uusista tuotteista, toimituksista ja suosituksista.